2022/2023 н.р.

Національна поліція. Шахрайські схеми. Прості правила безпеки

/Files/images/000/09.08.2023.jpg

Онлайн-лекція щодо впровадження проєкту "Мрія"

30 травня 2023 року, в рамках освітнього процесу з метою протидії інформаційній війні, яку веде російська федерація в межах повномасштабної війни проти України, учні 8-А та 8-Б класів Харківської загальноосвітньої школи І-І ступенів № 40 Харківської міської ради Харківської області, мали змогу в форматі Zoom-конференції зустрітись із співробітником Департаменту кіберполіції та обговорити проєкт "МРІЯ", що поєднав кіберполіцію та волонтерів у протидії російським окупантам в медіа-просторі, попередження дезінформації та зменшення впливу антиукраїнської пропаганди на суспільство, а також для покращення медіа-грамотності населення».

Також в публікації додати посилання:

https://t.me/stopdrugsbot

https://t.me/stoprussiachannel

https://t.me/ukraine_avanger_bot

https://mriya.social/

/Files/images/000/31.05..jpg

Виховний захід щодо забезпечення профілактики скоєння правопорушень серед неповнолітніх

Згідно з планом проведення профілактичних просвітницьких заходів, з метою забезпечення профілактики скоєння правопорушень серед неповнолітніх, співробітниками Індустріального районного відділу філії ДУ "Центр Пробації" проведено онлайн-лекцію з учнями закладу освіти.


Зустріч учнів закладу освіти з інспекторами ВЗГ УПП в Харківській області в режимі онлайн

З метою попередження правопорушень та превентивного виховання, перед новорічними, різдвяними святами та зимовими канікулами 2022/2023 навчального року, інспекторами ВЗГ УПП в Харківській області старшими лейтенантами поліції Клименком Д.В. та Мамоненком М.С. з учнями закладу освіти в режимі онлайн проведено інформаційні бесіди.

/Files/images/0001/27.12..jpg

/Files/images/0001/27.12.2022.jpg

Всеукраїнська Акція "16 днів проти насильства"

В період з 25 листопада до 10 грудня 2022 року заклад освіти долучився до всеукраїнської Акції "16 днів проти насильства". Класними керівниками разом з практичним психологом, з учнями закладу освіти, проведено виховні години та інформаційні бесіди: "Ненасильницьке спілкування- міф чи реальність?", "Мій улюблений світ без насильства", "Ми за життя без насильства", "Як боротися з насильством", "Діти проти насильства".

/Files/images/0001/нас.gif

В рамках Тижня профілактики правопорушень (14-18.11.2022) та Дня спільних дій в інтересах дітей (18.11.2022) з учнями закладу освіти проведено інформаційні онлайн – бесіди превентивного характеру:

- Томенко Яною Володимирівною - головним спеціалістом-юрисконсультом сектору з

питань попередження правопорушень та дотримання законодавства щодо дітей Служби у

справах дітей по Індустріальному району Департаменту служб у справах дітей

Харківської міської ради;

- Інспекторами ВЗГ УПП в Харківській області ДПП Старшими лейтенантами поліції

Клименком Дмитром Вячеславовичем та Мамоненком Микитою Сергійовичем.

Також класними керівниками проведено виховні заходи з учнями закладу освіти.

/Files/images/0001/лекція 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 582